گردو 400 گرم (2400 کالری)نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم(0 کالری)مرغ 4 تکه (500 گرم) (1000 کالری)پیاز 1 عدد (5 کالری)رب انار5 قاشق غذاخوری(20 کالری)شکر 3 قاشق غذاخوری(90 کالری)روغنبه میزان لازم(150 کالری)
مجموع کالری 3665
1برای تهیه خورش فسنجان با مرغ، ابتدا گردوها را آسیاب کنید، درون قابلمه مقداری اب سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید سپس حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید.
2پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 2-3 ساعت گردوها با اب بجوشد تا کاملا به روغن بیافتد.(حتما گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها آزاد شود، آب را از همان ابتدای کار زیاد نریزید بلکه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید.)
3در این مدت، پیاز را ریز کنید و به همراه تکه های مرغ درون قابلمه ای جداگانه بریزید، کمی روغن بریزید، سپس فلفل، نمک و زردچوبه را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
4پس از اینکه مرغ ها کمی سرخ شدند، 2-3 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید مرغ ها کمی بپزند.
5پس از 2 ساعت که از پخت گردوها گذشت و کمی به روغن افتاد، می توانید رب انار را اضافه کنید (رنگ تیره خورش از پخت گردو بدست می آید و رب انار برای ایجاد طعم ترش و ملس به غذا کاربرد دارد.)
6شکر و کمی نمک اضافه کنید؛ چاشنی را بنابر میل تان تنظیم نمایید.
7مرغ پخته را اضافه کنید و حدود 1-2 ساعت بگذارید مرغ درون فسنجان با حرارت ملایم بجوشد.
8فسنجان را در ظرف بریزید و همراه با برنج سرو کنید.