ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
اسپاگتی1 بسته (300 گرم)(1000 کالری)پیازچه خرد شده (قسمت های سفید)6 عدد (20 کالری)روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری (180 کالری)زنجبیل تازه، خرد شده1 قاشق چایخوری(10 کالری)کره بادام زمینی1/3 پیمانه(410 کالری)سس سویا1/4 پیمانه(35 کالری)آب گرم 1/4 پیمانه(0 کالری)سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری(0 کالری)شکر سفید 1 قاشق چایخوری (15 کالری)فلفل قرمز1/4 قاشق چایخوری(0 کالری)
مجموع کالری 1670
1برای تهیه نودل بادام زمینی، ابتدا پاستا را همراه با کمی نمک در یک قابلمه بزرگ آب جوش بریزید تا زمانی که به خوبی بپزد.
2روغن و پیاز را در یک قابلمه کوچک سرخ کنید و روی حرارت کم بگذارید تا بپزند.
3زنجبیل را اضافه نمایید و به مدت 1 تا 2 دقیقه به هم بزنید.
4برای تهیه سس بادام زمینی، کره بادام زمینی، سس سویا، آب، سرکه، شکر و فلفل قرمز را اضافه کنید و بعد از زمان کوتاهی از روی حرارت بردارید.
5پاستا را در ظرفی بریزید و سس بادام زمینی تهیه شده را بر روی آن بریزید و نوش جان کنید.
نودل بادام زمینی
ارسال شده در: انواع ماکارونی و اسپاگتی, غذاهای گیاهی
.
ایجاد تعادل در بیماران مبتلا به ام اس