ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم برای کوکوسبزی هم ....
از نیم کیلو سبزی کوکویی ( شوید - جعفری - تره - گشنیز ) که پاک کردم و خردش کردم دو سومش رو برای این کار جدا کردم .
به اضافه ی 1 عدد سیب زمینی نگینی خرد شده و سرخ شده .
1 عدد پیاز و 2 حبه سیر رنده شده
سه قاشق غذاخوری زرشک
دو قاشق غذاخوری پودر نان باگت
دو عدد تخم مرغ
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه :
تمام مواد کو کو سبزی رو با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم . ( تخم مرغ فقط حالت چسبندگی بهش میده اگه بخوایم جدا تو روغن مثل کو کو سرخش کنیم باید دو تا دیگه هم بهش تخم مرغ اضافه کنیم)
خمیر رو به 12 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت رو به شکل گرد باز کرده و یه قاشق پر از مواد کوکو وسطش میذاریم و لبه های خمیر رو به طرف بالا جمع میکنیم .
بعد تو قالب مافین میذاریم و یا اینکه تو سینی میچینیم ( ولی تو قالب خوشگلتره ) روشو زرده ی تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم .
بعد داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد و به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدیم تا بپزه .
در ضمن میتونیم توش از پنیر پیتزا هم استفاده کنیم که یقینا طعمش رو عالی و بی نظیر میکنه .
قبل از پخت
بعد از پخت
وقبل از خوردن
بررسی اثرات کافئین بر بدن
عوارض شیرین کنندههای بدون کالری
فست فود زیر ذره بین کارشناسان حوزه سلامت
ویژگی های ظروف آشپزی و اثر آن در پخت غذا