ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم:
سبزی ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز ) 500 گرم . تخم مرغ 3 عدد . شیر 1 قاشق غذاخوری
مخلوط زرشک و مغز گردو 1/2 لیوان . بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری . نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : سبزی ها بشویید و بگذارید تا خشک شوند سپس ریز و یکدست خرد کنید.
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند سپس سبزی های خرد شده ، بیکینگ پودر ، شیر ، زرشک ، مغز گردو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
سبزی کوکو
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید و در تابه را بگذارید ، حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود ، وقتی یک روی کوکو سرخ شد کوکو را برگردانید تا روی دیگر کوکو هم برشته شود.
نکته ها : پیشنهاد میشود سبزی ها را پیش از استفاده در مایه کوکو سرخ کنید تا کوکوی برشته تر و تردتری داشته باشید ؛ استفاده از زرشک و مغز گردو بنابر سلیقه میباشد و اجباری نیست ، حتی میتوانید از یکی از این مواد در کوکو سبزی استفاده نمائید.
استفاده از 1 قاشق شیر در انواع کوکو و کتلت باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و موقع سرخ کردن وا نروند ، استفاده از بیکینگ پودر نیز موجب میشود مواد کوکو هنگام سرخ شدن نچسبند و شل نشوند و پف کوکو نیز بیشتر شود.
بررسی اثرات کافئین بر بدن
عوارض شیرین کنندههای بدون کالری
فست فود زیر ذره بین کارشناسان حوزه سلامت
ویژگی های ظروف آشپزی و اثر آن در پخت غذا