(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

تصویر کوکوی کدو و نخودفرنگی

وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است


http://maktoobshop.com/



مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه


 کوکوی کدو سبز (Zucchini Fritters) با نخودفرنگی، کوکوی سبزیجاتی است که کمتر از 30 دقیقه و تنها با مخلوط کردن مواد آن به راحتی آماده می‎شود. کوکوی سبزیجات غذایی مناسب و مورد غلاقه گیاه‎خواران است.

برای سرو این غذای سریع و آسان می‎توانید از سس‎های مختلف استفاده کنید. در اینجا ما به شما سس تارتار، سس گوجه‎فرنگی و سالسای گوجه‎فرنگی کلاسیک را پیشنهاد می‎کنیم.


مواد لازم: 

کدو خیاری متوسط  : 3 عدد

تخم مرغ  : 2 عدد

نخود فرنگی : 1 پیمانه

سیر : 1 حبه

فلفل قرمز : 1 عدد

آرد گندم : ½ پیمانه

پیازچه خرد شده : ½ پیمانه

پنیر فتا : ½ پیمانه

ساور کریم (برای سرو) : ½ پیمانه

برگ نعناع خرد شده : 2 قاشق سوپخوری

برگ ریحان خرد شده : 1 قاشق سوپخوری

پودر پاپریکای دودی : 1 قاشق سوپخوری

نمک : 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه تازه آسیاب شده : به مقدار دلخواه

روغن مایع گیاهی : جهت سرخ کردن




طرز تهیه:

دانه‎های فلفل قرمز را جدا کرده و خرد می‎کنیم. سیر را نیز ریز خرد می‎کنیم. کدو خیاری‎ها را به صورت درشت رنده کنید حدوداً 3 پیمانه می‌شود. بعد کدوها را به همراه ½ قاشق چایخوری نمک در یک آبکش درشت منفذ ریخته، 10 دقیقه می‎گذاریم و بعد با فشار تا آنجا که ممکن است آب اضافی آن ها را خارج می‎کنیم. (می‎توانید کدوها را قبل از آنکه با مواد دیگر ترکیب کنید کمی تفت دهید.)  کدوها را با نخودفرنگی، سیر، پیازچه و پنیر سفیددر یک کاسه بزرگ ریخته ونمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و پودر پاپریکا را به ان اضافه می‌کنیم. پودر پاپریکا طعم و عطر بسیار ملایمی دارد و بیشتر برای رنگ دادن به غذاها از آن استفاده می‌شود. مقدار فلفل قرمز و تندی غذا را بسته به ذائقه خانواده تنظیم کنید. در این زمان سیر رنده شده، ریحان و نعناع  خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. تخم‌مرغ‌ها را ابتدا تک تک در ظرف جدا شکسته تا از سالم بودن آن مطمئن شویم سپس به مواد اضافه کرده و هم می‎زنیم تا با هم ترکیب شده و مخلوطی یک‌دست حاصل می‌شود. ابتدا یک قاشق آرد به مخلوط اضافه می‌کنیم اگر باز هم حالت آبکی داشت یک قاشق دیگر اضافه می‌کنیم تا به غلظت خمیر درآید.  مقدار 2 قاشق سوپخوری روغن را در یک تابه بزرگ بر روی شعله ملایم اجاق حرارت می‎دهیم.  هر بار 2 قاشق سوپخوری پر از مخلوط را داخل روغن داغ ریخته، با ملایمت پهن و مسطح می‎کنیم و به شکل قالب های کوچک و ضخیم درمی‎آوریم. هر طرف خمیرها را حدود 5 دقیقه سرخ می‎کنیم تا ترد و طلایی رنگ شوند. کوکوهای سرخ شده را به یک بشقاب پوشیده از حوله کاغذی انتقال می‎دهیم تا روغن آن جذب شود. تمام مخلوط را به این ترتیب سرخ می‎کنیم و در صورت لزوم روغن بیشتری به تابه اضافه می‎کنیم. غذا را گرم در دمای اتاق سرو می‎کنیم. برای تهیه سس کوکو، ساور کریم یا ماست پر چربی را همراه با پودر فلفل قرمز پاپریکا ترکیب می‎کنیم. سس را در یک ظرف ریخته، کنار کوکو سرو می‎کنیم.

مطالب پیشنهادی


بررسی اثرات کافئین بر بدن
عوارض شیرین کنندههای بدون کالری
فست فود زیر ذره بین کارشناسان حوزه سلامت
ویژگی های ظروف آشپزی و اثر آن در پخت غذا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.