ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
موادلازم:
۱.کدو قلمی:۲ عدد متوسط
۲.قارچ:۵ عدد متوسط
۳.آردسفید:۲ قاشق غذاخوری
۴. تخم مرغ :۴ عدد
۵.پیازچه:۵ عدد
۶.نمک :به میزان لازم
۷.روغن مایع:به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا کدوها را شسته وبا رنده ریز رنده کرده قارچ ها را شسته ورنده می کنیم.
پیازچه ها را ریز خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم تخم مرغ ها را با نمک اضافه کرده و آرد را هم می کنیم
و هم می زنیم تا یک دست شود .
کمی روغن در ماهی تابه ریخته داغ که شد مواد را داخل آن ریخته با حرارت کم بپزد وقتی پخت زیر و رو کرده
تا روی دیگر آن بپزد.
سخن روز : به مرگ فکر نکن* به زندگی امیدوار باش.
بررسی اثرات کافئین بر بدن
عوارض شیرین کنندههای بدون کالری
فست فود زیر ذره بین کارشناسان حوزه سلامت
ویژگی های ظروف آشپزی و اثر آن در پخت غذا