ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
طبق آخرین تحقیقات انجام شده در کشور استرالیا بیانگر این است که غذایی که در دوران حاملگی خورده میشود، بسیار مهم است .چون رژیم غذایی دردوران حاملگی به کودک ارتباط مستقیمی دارد و اگر مادررژیم خوبی
نداشته باشد کودک دچار مشکل میشود
دکتر فلیس جاکا سرپرست این تحقیق اظهار کرد: مشکلات تغذیه در اوایل زندگی از جمله در رحم مادر با خطر ابتلا به بیماریهایی مانند بیماریهای قلبی و دیابت مرتبط است.
این یافتهها براساس اطلاعات جمعآوری شده از بیش از 23 هزار مادر و فرزند که در مطالعه کوهورت در نروژ شرکت کرده بودند، بدست آمد. محققان این اطلاعات را در مدت 18 ماه و سه سال جمعآوری کردند.
این مطالعه نشان میدهد کودکانی که مادران آنها مواد غذایی ناسالم مانند غلات تصفیه شده، نوشیدنیهای شیرین و تنقلات شور میخورند با مشکلات رفتاری از جمله کج خلقی و پرخاشگری مواجه هستند.
جاکا گفت: کودکانی که غذاهای ناسالمتر مصرف میکنند یا به اندازه کافی از مواد غنی از مواد مغذی مانند سبزیجات مصرف نمیکنند در مراحل بعدی زندگی دچار مشکلات سلامتی – روحی میشوند.
وی همچنین اظهار کرد: افسردگی دومین مشکل روحی در جهان است و این مسئله به ما نشان میدهد که یک ارتباط بسیار واقعی بین سلامت روانی و تغذیه وجود دارد.