ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
رعایت نحوه میز ارایی علاوه بر منوی غذا در اسایش میهمان ها تاثیر زیادی دارد.
به طور استاندارد برای هر میهمان فضایی بین 60 تا 75 سانتیمتر باید در نظر گرفته شود . فاصله بشقاب ها از لبه میز 2.5 سانتیمتر است.
اگر تعداد مدعوین زیاد است می توانید از قرار دادن فنجان ها و ظروف مخصوص دسر بر روی میز خود داری کنید و انها را در میز کوچکی نزدیک به میز اصلی قرار دهید.
از قرار دادن گلدان ها و یا شمع دانهای بزرگ و بلند بر سر میز که مانع دید میهمان ها می شود خود داری کنید.
در کنار هم قرار دادن میهمانها دقت لازم بفرمایید تا جو دلپذیری حاکم شود .
به جهت قرار گرفتن کارد و چنگالها در شکل زیر توجه کنید.
قاشق و چنگال دسر را در بالای بشقاب قرار دهید .
لیوان ها در گوشه سمت راست قرار داده می شوند ،معمولا در یک میهمانی رسمی سه عدد گیلاس استفاده می شود ، اولی برای آب ، لیوان بالا سمت راست برای شراب سفید white wine و لیوانی که دقیقا جایش بالای نوک کارد باید باشد مخصوص شراب قرمز است.
جای دستمال سفره یا در مرکز بشقاب و یا در سمت چپ چنگال ها است.