ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
*** با هم ببینیم ***
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
نظافت شیشهها
برای تمیز کردن شیشهها کمی نشاسته ذرت و در صورت امکان آمونیاک به آب اضافه کنید . پنجرهها را با محلول آب و صابون بشویید و سپس با یک روزنامه خشک پاک کنید . همجنین میتوانید شیشهها را با محلولی از آب گرم و سرکه تمیز کنید .
برگهای خارجی سبزیجات
خارجیترین برگهای سبزیجات را جدا نکنید . مگر آن که برگها واقعاً فاسد و غیرقابل استفاده باشند ، زیرا این برگها سرشار از مواد مغذی هستند .
زرده خاکستری رنگ
اگر میبینید زرده تخم مرغ پس از پختن رنگی متمایل به خاکستری یا سیاه پیدا میکند ، نگران سلامت آن نباشید، این رنگ مربوط به سولفور آهن بوده و مصرفش زیانی ندارد .
پوست تخممرغ را دور نریزید
پس از مصرف تخممرغ ، پوست آن را داخل ظرف دهان باریکی که حاوی آب سرد است بیندازید و در ظرف را ببندید پس از گذشت یک شبانهروز از آن برای آبیاری گلدانهای آپارتمانی استفاده کنید .
مصرف شیر پاستوریزه
اگر شیر پاستوریزه بیش از 48 ساعت در یخچال باقی بماند و علائم فساد در آن ظاهر نشود ، میتوانید از آن برای تهیه غذا یا مصرف روزانه استفاده کنید ،به شرطی که قبل از مصرف شیر را برای مدت حداقل 10 دقیقه بجوشانید .
گوشت سوخته
اگر هنگام آشپزی گوشت غذا سوخت ، ابتدا حوله تمیزی را در آب گرم خیس کنیدو آب آن را بگیرید ، سپس گوشت را در آن بپیچید و بگذارید مدت پنج دقیقه در آن حالت بماند . سپس پوسته سوخته شده را با چاقو بتراشید .
از بین بردن بوی رنگ
برای از بین بردن بوی رنگ هنگام نقاشی داخل ساختمان ، مقداری پیاز را داخل یک ظرف آب سرد خرد کنید و ظرف را وسط اتاق بگذارید ، با این کار بوی رنگ برطرف میشود .
گردآوری خانه داری آکا
بررسی اثرات کافئین بر بدن
عوارض شیرین کنندههای بدون کالری
فست فود زیر ذره بین کارشناسان حوزه سلامت
ویژگی های ظروف آشپزی و اثر آن در پخت غذا