(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

اختلالات جنسی در خانم ها

وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است


http://maktoobshop.com/


اختلالات زناشویی در خانم ها



کم نیستند زوجهایی که اگر بررسی شوند، مشخص می شود که در روابط زناشویی مشکلات عدیده دارند ولی فکر می کنند که یک مسئله طبیعی است. درصد قابل توجهی از خانمها در طول زندگی زناشوئی خود ارضاء جنسی را تجربه نمی کنند .


درصد قابل توجهی از مردان نمی دانند که زنان نیز مثل مردان باید به ارضاء جنسی برسند. بر طبق سرشماری نفوس در سال ۱۳۸۵ تعداد زنها در کشور ۳۴۶۱۸۰۲۸ می باشد؛ که از آنها حدود ۷۰ درصد ۶۴-۱۵ ساله هستند. یعنی تقریباً ۲۴ میلیون نفر خانم ۶۴-۱۵ ساله در کشورمان زندگی می کنند. میزان شیوع اختلالات جنسی در خانمها در جوامع مختلف مابین ۴۰-۳۰ درصد است که اگر متوسط را ۳۰ درصد بگیریم، حدود هشت میلیون نفر خانم در ایران دارای درجاتی از مشکلات زناشوئی خواهند بود.




بر خلاف اختلالات جنسی در مردان که تا حدودی در رسانه‌ها به آن پرداخته می شود، تقریباً در مورد مشکلات زناشویی در خانمها سکوت کامل حکمفرما است. بنده پرونده های متعدد طلاق دارم که از طرف پزشکی قانونی و یا دادگاه بعلت وجود مشکلات زناشوئی جهت اظهار نظر ارجاع شده‌اند. پرونده‌های متعددی دارم که پس از گذشت چند سال از زندگی زناشوئی، زوجها هنوز رابطة زناشویی موفق نداشته اند (ازدواج به وصال نرسیده). موضوع مشکلات جنسی بویژه در خانمها بشکل تابو درآمده است. در بسیاری از موارد نه بیمار و نه پزشک جرأت صحبت کردن در این مورد را ندارند، و اگر پس از تحمل فشارهای روحی و روانی زیاد، فردی خواست مشکل خود را بیان کند و یا اگر پزشک خواست در مورد وجود یک همچون مشکلی سئوال نماید، باید دنبال کلمات مناسب بگردند که در بسیاری از موارد نیز یافت نمی شود.



این موضوع در مورد نوشتن مطلب علمی در مورد اختلالات جنسی نیز صدق می کند. بنده از ذکر آمار و ارقام بیشتر خودداری می کنم، ولی متذکر می شوم که درصد قابل توجهی از خانمها در طول زندگی زناشوئی خود ارضاء جنسی (ارگاسم) را تجربه نمی کنند. درصد قابل توجهی از مردان نمی دانند که زنان نیز مثل مردان باید به ارضاء جنسی برسند. درصدی از مردان نیز که از وجود ارضاء جنسی در خانمها مطلع هستند، اصولاً حقی برای خانمها قائل نمی شوند. از آنطرف درصد قابل توجهی از مردان از آناتومی و فیزیولوژی جنسی نه تنها در خانمها بلکه در خودشان نیز تقریباً هیچگونه اطلاعی ندارند و این سبب ایجاد مشکلات عدیده در زندگی زناشویی می شود. علاوه از آن درصد قابل توجهی از خانمها حتی در میان تحصیل کرده‌ها، اطلاعات کافی در مورد آناتومی و فیزیولوژی بدن خود ندارند.



کم نیستند زوج هائی که اگر بررسی شوند، مشخص می شود که در روابط زناشویی مشکلات عدیده دارند ولی فکر می کنند که یک مسئلة طبیعی است و سالها با آن کنار می آیند. برای یک رابطة زناشوئی طبیعی و موفق داشتن اطلاعات علمی حداقلی در مورد فیزیولوژی روابط جنسی و باروری و احترام به حقوق طرفین، الزامی است. این اطلاعات بایستی به زبان مناسب هر گروه از مردم در اختیار آنها گذاشته شود. افراد بی اطلاع یا هیچوقت دنبال افزودن به آگاهیهای خود نخواهند بود، و یا اینکه اگر بخواهند آگاهیهای خود را افزایش دهند، ممکن است این اطلاعات را از مبادی بی اعتبار و گاهاً گمراه کننده کسب نمایند ؛ بنابراین، اگر ما نمی توانیم آحاد مردم را در مورد روابط زناشوئی سالم آموزش دهیم، می بایست حد اقل منابعی را که اطلاعات فوق در دسترس عموم باشد، فراهم نمائیم.



مورد فیزیولوژی روابط جنسی و باروری تفاوتهای عمده ما بین مردان و زنان وجود دارند که به اختصار در زیر توضیح داده می شوند:



*اولین مرحله در یک رابطة زناشویی موفق “برانگیختگی” است. این برانگیختگی در مردان به سهولت و توسط موارد متعددی ایجاد می شود. ولی آن در خانمها بسیار پیچیده است. حالت برانگیختگی در خانمها براحتی ایجاد نمی شود. بر خلاف آقایان، جهت برانگیختگی در خانمها یک رابطة عاطفی خوب با شوهر لازم است. بدون وجود این رابطة عاطفی، برانگیختگی در خانمها یا هیچوقت ایجاد نمی شود، یا اگر ایجاد شود به ارضاء جنسی منتهی نمی شود، و یا اینکه آن زود از بین می رود.


 


*مدت زمان رسیدن به ارضاء جنسی و ملزومات آن در خانمها و آقایان کاملاً متفاوت است. معمولاً مردان گاهاً در عرض چند ثانیه و یا معمولاً در عرض حداکثر چند دقیقه به ارضاء جنسی (انزال) می رسند، ولی بر عکس خانمها جهت رسیدن به ارضاء جنسی (ارگاسم) مدت زمان طولانی تر و معمولاً ۱۰ دقیقه و یا بیشتر زمان نیاز دارند. ولی بر خلاف آقایان تنها زمان کافی برای رسیدن به ارگاسم در خانمها کفایت نمی کند، و در رسیدن به ارگاسم، موارد دیگری لازم و ملزوم یکدیگر هستند. یعنی اگر تمامی موارد لازم فراهم باشند، یک خانم جهت رسیدن به ارضاء جنسی معمولاً حدود ۲۰ دقیقه زمان لازم دارد، که این زمان می تواند در افراد مختلف متغیر باشد.



*موضوع مهم، دورة تحریک ناپذیری است. مردان پس از انزال، بلافاصله نمی توانند رابطة مجدد برقرار بکنند و یک مدت زمان لازم است که مرد مجدداً توانائی برقراری رابطه را پیدا کند و این مدت زمان بسته به سن مرد از چند دقیقه تا چند ساعت و حتی روز متغیر است. این مدت زمان را که مرد قابل تحریک نمی باشد، “زمان تحریک ناپذیری” می گویند. ولی خانمها فاقد این زمان “زمان تحریک ناپذیری” هستند و در یک بار رابطة زناشوئی می توانند حتی چند بار به ارضاء جنسی برسند.



*با افزایش سن پدیده ای در خانمها اتفاق می افتد که در اصطلاح به آن “یائسگی” می گویند که بعلت قطع شدن هورمونهای تخمدان، تغییرات عمده در دستگاه تناسلی و بدن خانمها اتفاق می افتد. لازم به ذکر است که این تغییرات دلیل از بین رفتن تمایلات و توانائی خانمها نیست، بلکه یک فرایند طبیعی زندگی است، که راه برخورد مخصوص به خود را دارد. ایجاد یائسگی در مردان الزامی نیست، ولی در حدود ۷۰ درصد از مردان نیز با بالا رفتن سن، از میزان هورمونهای مردانه کاسته می شود که به آن “یائسگی” مردانه می گویند.



*برخلاف مردان که دستگاه تناسلی آنها تا آخر عمر بدون تغییر باقی می ماند، دستگاه تناسلی خانمها در طول زندگی ممکن است دچار تغییرات عمده شود. قطع هورمونها در زمان یائسگی، اختلالات آناتومیک مادرزادی و زایمانهای مشکل و متعدد، ممکن است سبب تغییرات زیاد در دستگاه تناسلی شوند.



کلاً اختلالات جنسی در خانمها را به ۶ دستة بزرگ تقسیم می کنند که هر کدام راههای تشخیص و درمان جداگانه ای دارند. این ۶ گروه عبارتند از:



*اختلال در میل جنسی

*اختلال در برانگیختگی

*اختلال در رسیدن به ارگاسم

*اختلال درد

*اختلال در ترشحات

*اختلال در رضایتمندی


خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم پزشکی و تکنولوژی بسیاری از مشکلات جنسی و تغییرات مرضی و آناتومیک دستگاه تناسلی در خانمها با روشهای مختلف از جمله جراحی قابل درمان هستند. مبحث اختلالات جنسی در خانمها یک مبحث بسیار گسترده می باشد. بنده سعی می کنم که نوشتارهای بعدی موضوع اختلالات جنسی در خانمها را به زبانی مناسب ولی علمی مورد بحث قرار دهم. هر قدر دانش زوجهای ما در این مورد بالا رود، روابط زناشوئی بهتر می شود، اختلافات خانوادگی کمتر می شود، از آمار طلاق کاسته می شود و از سوءاستفادة افراد سودجو و تبلیغات ماهواره‌ای کاسته می شود.


 


منبع: گل های زندگی- آقای دکتر صفری نژاد، ارولوژیست


 

مطالب پیشنهادی

ژن درمانی از درمان بیماری ها تا بهسازی نژادی و استفاده بعنوان یک سلاح

نقش نانو تکنولوژی در پزشکی وسلامت عمومی

دیابت از شناخت علائم تا درمان و راههای پیشگیری

حقایقی در باره ایدز و لزوم آموش جنسی

ایجاد تعادل در بیماران مبتلا به ام اس

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.