ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
باترکریم آلمانی به باترکریم کاسترد هم معروفه German buttercream یا custard buttercream چون یک بیس کاستردی داره. یعنی کره خوب هم زده میشه تا سبک و سفید بشه و بعد "پِیستری کریم" بهش اضافه میشه تا کم کم تبدیل به باترکریم بشه. باترکریم آلمانی کم شیرینتر از سایر باترکریمهاست. هنگام تهیه کیکها این رو هم در نظر داشته باشید خوبه
شیر 2 لیوان
نشاسته ذرت 2 ق غ
شکر نصف لیوان
کره 25 گرم
تخم مرغ 1 عدد
کره 200 گرم
اسانس
برای این نوع باترکریم هم باید حتما کره به دمای اتاق برسه پس حتما از قبل کره رو بیرون بذارید. ترجیحا از شب قبل
یک لیوان شیر رو توی ظرف بریزید
نشاسته رو بهش اضافه کنید (دقت کنید حتما پودر نشاسته ذرت باشه ها با نشاسته گل نمیشه)
تخم مرغ رو بهش اضافه کرده و هم بزنید
یک لیوان شیر و شکر و 25 گرم کره رو روی حرارت قرار بدید
تا کره ذوب شود
مخلوط شیر و تخم مرغ رو بهش اضافه کنید
خوب و مرتب هم بزنید
وقتی به جوش اومد کم کم سفت میشه. دو سه دقیقه دیگه هم هم بزنید و از روی حرارت بردارید
بهترین کار اینه که روی سطح (نه روی ظرف) کاسترد رو با سلفون بپوشونیم و بذاریم به دمای اتاق برسه. ترجیحا شب تا صبح. یعنی کره و کاسترد رو کنار هم روی کاونتر قرار میدیم و فرداش باترکریم رو درست میکنیم
اما چون ما معمولا اینقدر برنامه ریزهای خوبی نیستیم (!) از ظرف یخ استفاده میکنیم
یه ظرف بزرگ رو پر از یخ و آب سرد میکنیم. یه ظرف دیگه روش قرار میدیم و کاسترد رو توش خالی میکنیم
مرتب اینقدر هم میزنیم تا خنک شه
کره رو اینقدر هم میزنیم تا سفید رنگ و کاملا نرم و کرم مانند شه
حالا قاشق قاشق کاسترد رو بهش اضافه میکنیم
هر بار خیلی خوب هم میزنیم و باز یه قاشق کاسترد اضافه میکنیم تا کل کاسترد تموم شه
باترکریم ما آماده ست.
کافیه از هر اسانس یا رنگی که دوست داشتیم بهش اضافه کنیم
برای ورژن شکلاتیش هم میتونید شکلات رو ذوب کنید و مرتب هم بزنید تا سرد شه و بعد به باترکریم اضافه کنید
با این باترکریم هم مثل سایر باترکریمها برخورد کنید. یعنی نگهداری و شیوه کار باهاش با بقیه باترکریمها فرقی نداره. پس بهتره اون باترکریمهای قبلی رو هم کامل مطالعه کنید
همینطور که گفتم این باترکریم با وجود سادگیش خیلی عالی فرم میگیره و میشه راحت باهاش کیکها رو تزئین کرد