ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
سفارش انواع شیرینی ،کیک و دسردر اصفهان
https://www.instagram.com/valentino.cake/
برای کاهش وزن به مواد خطرناک بازارهای کاذب روی نیاورید، با مصرف مواد طبیعی به تدریج به وزن دلخواهتان برسید.
گردهٔ زنبور عسل
گل قاصدک (dandelion)
رازیانه
آناناس
دانهٔ بارهنگ
دانهٔ اسفرزه
گردو
دارچین
سرکهٔ سیب
گردهٔ زنبور عسل
گردهٔ زنبور عسل عمل سوخت و ساز بدن را تحریک کرده و به کاهش اشتها کمک میکند. روزی یک قاشق چایخوری مصرف کنید.
گل قاصدک
گل قاصدک کلیهها را تصفیه کرده، سوخت ساز بدن را افزایش داده و تمایل بیش از حد به شیرینی را تعدیل میکند. برگهای آن را به صورت خام در سالاد بریزید یا با آن چای درست کنید (۲ تا ۳ قاشق چایخوری از ریشه آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یک فنجان آب بجوشانید.)
رازیانه
رازیانه مواد مخاطی و چربی را از مجرای روده ای زدوده و یک داروی طبیعی برای کاهش اشتها است.
آناناس
آناناس حاوی آنزیمی به نام برملیان (bromelian) است. این آنزیم پروتئین و چربی را هضم میکند.
دکتر دوک، گیاهشناس، میگوید که با خوردن روزانه یک آناناس تازه، 4.5 کیلو وزن خود را کاهش داد. آنانس سر شار از مواد غذایی بوده و همچنین برای هضم غذا عالی است.
دانههای بارهنگ و اسفرزه
گیاهشناسان میگویند که تاثیر دانههای اسفرزه و بارهنگ در کاهش وزن موثر بوده است. کاهش وزن به دلیل بافت اِسفنجی (لزج) و مواد شیمیای خاص (پلی فنول) موجود در دانههای آن است.
در تحقیقی در ایتالیا، دانشمندان به خانمهایی که مبتلا به چاقی مفرطی بودند (کسانی که ۶۰ درصد بالاتر از وزن مناسبشان اضافه وزن داشتنند)، ۳ گرم بارهنگ مخلوط درآب را ۳۰ دقیقه قبل از غذا دادند. کسانی که از این ماده استفاده میکردند، در مقایسه با گروهی مشابه که فقط مقدار غذای خود راکاهش دادند، وزن بیشتری کم نمودند.
مقدار مصرف: یک قاشق چای خوری اسفرزه را با یک لیوان آب یا آب میوه خوب مخلوط کنید و قبل از هر غذا میل نمایید.
گردو
مطالعه روی بیش از ۲۵۰۰۰ نفر نشان میدهد کسانی که بیشترین آجیل را مصرف کردند، کمتر از بقیه چاق شدند. آجیلها سرشار از سروتونین هستند؛ این ماده باعث احساس سیری در فرد شده و در نتیجه اِشتهای او را کم میکند.
دارچین
نصف قاشق چایخوری دارچین را در یک فنجان آب بجوشانید. بعد از جوش آمدن، ۵ دقیقه صبر کنید دم بکشد. آن را داخل فنجان دیگری از صافی رد کنید و یک قاشق چایخور عسل اضافه کنید. مخلوط را در دو نیم فنجان تقسیم کنید. نیم ساعت قبل از صبحانه و نیم ساعت قبل از خواب میل نمایید.
سرکهٔ سیب
استفاده از سرکهٔ سیب باعث افزایش سرعت سوخت و ساز بدن شده و فشار خون را کاهش میدهد. سرکهٔ سیب حاوی مقدار مناسبی پکتین است. پکیتن کلسترول خون را کاهش داده و شاید راز خاصیت لاغر کنندهٔ آن در همین ویژگی نهفته باشد.
اگر سرکهٔ سیب را برای لاغرشدن استفاده میکنید، دفعهٔ اول باید با یک قاشق چایخوری شروع کنید و بعد مقدار آن را کم کم به ۳ قاشق چایخوری افزایش دهید و به مدت چند هفته، قبل از غذا میل کنید. در این صورت اِشتهای شما کم شده و سوخت وساز بدنتان نیز افزایش مییابد.
مطالب پیشنهادی: