افراد سالم باید مصرف سدیم را به ۲۳۰۰ میلی گرم (۱ قاشق مربا خوری نمک خوراکی) در روز محدود کنند. در بزرگسالان مبتلا به فشار خون بالا مصرف سدیم باید به ۱۵۰۰ میلی گرم در روز محدود شود. افرادی که دچار نارسایی احتقانی قلب و بیماریهای کلیوی هستند لازم است که مصرف سدیم خود را از این هم کمتر کنند. کاهش دریافت نمک خوراکی به میزان ۳ گرم در روز باعث صرفه جویی ۲۴ میلیارد دلاری در هزینههای درمانی میشود. همچنین بروز بیماری کرونر قلب (عروق خون رسانی به قلب) به میزان ۱۲۰،۰۰۰ در سال، سکته مغزی به میزان ۶۶،۰۰۰ مورد، و سکته قلبی به میزان ۱۰۰،۰۰۰ مورد جدید کاهش مییابد.
دریافت نمک را با محدود کردن غذا خوردن در بیرون از خانه، به خصوص فست فود، کمتر خوردن غذاهای آماده و حاضری، و چک کردن برچسب غذایی و استفاده کمتر ازغذاهای پر سدیم میتوان کاهش داد. استفاده از غذاهای تازه و پیگیری یک برنامه غذایی متنوع و متعادل نیز در کاهش سدیم دریافتی موثر است. درهنگام پخت به جای سدیم از ادویهها و سبزیهای خشک معطر برای طعم دادن به غذا استفاده کنید. علاوه بر کاهش میزان سدیم دریافتی، کاهش وزن اگر اضافه وزن دارید، فعالیت بدنی منظم، ترک سیگار، و کنترل استرس نیز در کاهش فشار خون موثر است.