خواص سیاهدانه:
-با دیابت نوع 2 مبارزه می کند
دو گرم سیا دانه در روز، مقاومت بدن نسبت به انسولین را کاهش داده و سبب کاهش قند ناشتا می شود.
-سبب کاهش فشار خون می شود
100 میلی گرم عصاره سیاه دانه روزی دوبار و به مدت دو ماه، سبب کاهش فشار خون می شود.
-سلول های سرطانی را سرکوب می کند
سیاه دانه از رشد سلول های سرطانی، به ویژه سرطان روده بزرگ، جلوگیری می کند. همچنین این مطالعات نشان می دهد که سیاه دانه با مهار سرطان های دهان، مغز، کبد، دهانه رحم و سرطان سینه مرتبط است.
-از آسم جلوگیری می کند
سیاه دانه حاوی ترکیبی به نام thymoquinone است که تاثیر آن بیشتر از داروی متداول آسم، یعنی فلوتیکازون است.
دم کرده عصاره سیاه دانه برای رفع انسداد مجاری تنفسی توصیه شده است.
-از حمله قلبی جلوگیری می کند
-در درمان صرع موثر است
-در درمان عفونت های باکتریایی و پسوریازیس موثر است
-در درمان آلزایمر و صرع موثر است
-مانع از آسیب های کلیوی ناشی از دیابت می شود
-تاثیر تشعشعات را کاهش می دهد
-سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
-عوارض شیمی درمانی را کاهش می دهد