این نوع چای یکی از چایهای بسیار قدیمی و بومی کشور چین است، این چای را به صورت بستهبندی میتوانید از فروشگاههای معتبر تهیه کنید. برای آماده سازی چای مانند سایر دمنوشها، مقداری از چای را درون یک لیوان مخصوص دمنوش یا یک قوری چینی ریخته و آب ۸۰ تا ۹۰ درجه را اضافه میکنید تا چای طی ۵ تا ۶ دقیقه حسابی دم بکشد.
بیشتر در مورد چای اولانگ:
فرآیند اکسیداسیون دو تا سه روز به طول می انجامد. در حقیقت این چای را یک چای نیمه اکسیدشده (نیمه تخمیری) می شناسند و با توجه به نوع پردازش و فرآوری بین ۱۰ الی ۷۰ درصد اکسیداسیون صورت می گیرد. فرآیند تولید چای اولانگ تقریبا شبیه به چای سیاه است با این تفاوت که مرحله تخمیر خیلی کوتاه تر است و این باعث می شود طعم چای اولانگ اندکی ضعیف تر از چای سیاه و رنگ آن قرمز یا زرد باشد. اولانگ هم مانند چای سیاه،سبز و سفید از فواید متعددی برای سلامتی برخوردار است از جمله: کمک به کاهش وزن، افزایش سیستم ایمنی بدن، حفظ سلامت پوست، کاهش کلسترول و فشار خون.