ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
1 سیب زمینی را آب پز میکنیم ، سپس له کرده و با تخم مرغ ، پنیر ،نمک و فلفل سیاه به خوبی مخلوط میکنیم .
2 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
3 قالب دایره ای را برداشته و آن را چرب میکنیم ، سپس یک لایه از خمیر را برداسته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، این کار را برای 7 لایه بعدی نیز تکرار کرده تا تمامی کف ظرف به خوبی پوشیده شود و لبه های خمیر از اطراف به بیرون آویزان باشد .
4 مواد را درون خمیر میریزیم ، و با مابقی خمیرها سطح مواد را کاملا میپوشانیم ، سپس آن را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .
5 نکته :
میتوانید از سبزیجات خشک شده مانند نعنا برای تزئین سطح رویی خمیر و یا حتی برای مواد میانی استفاده نمایید .