ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
ماده ای موجود به نام «اینوسیتول» در کیوی احتمال بروز انواع سرطان ها را کاهش می دهد.
میوه کیوی برای اولین بار در جنوب چین پیدا شد و میوه ملی این کشور محسوب می شود. کیوی طعم لذیذ و همچنین ماندگاری طولانی دارد و غنی از ویتامین های AEC و فیبر است. ویتامین C موجود در آن ۲ برابر پرتقال، ۳ برابر انبه، ۱۱ برابر موز و ۱۶ برابر سیب است.
عصاره این میوه از بروز ملانوما(نوعی سرطان پوست) پیشگیری می کند.
روی موجود در کیوی در تولید تستسترون به بدن کمک می کند. برای پسران و مردان و همچنین سلامت مو، پوست دندان و ناخن بسیار مفید است.
برای هضم غذا ،پس از صرف یک وعده غذای سنگین کیوی بخورید.تا غذایتان براحتی هضم شود..
برای تقویت چشم مفید است.و منگنز موجود در آن میزان قند خون را تنظیم می کند.
احساس خستگی، ضعف و گرفتگی عضلانی با خوردن کیوی که سرشار از پتاسیم است، برطرف می شود.
ویتامین E موجود در آن برای پیشگیری از چین و چروک و بهبود ظاهر پوست موثر است.
نکته :سعی کنید کیوی های کوچک و ارگانیک مصرف کنید و از کیوی های گلخانه ای که از نوعی هورمونهای رشد شیمیایی برای بزرگتر شدن ان استفاده میکنند، استفاده نکنید ...
رسانه ها در الگوی مصرف جامعه چه نقشی دارند؟
ارتقای کیفیت خدمات سلامت از منابع مالی یارانه ها
اصلاح ساختار نظام جامع مدیریتی اقتصادی بیمارستان
اقدامات اساسی در تخصیص منابع در نظام سلامت
بررسی مشکلات برنامه پزشک خانواده
بیمه سلامت و نقش بیمه های مکمل بر آن
دسترسی به تمامی این مطالب در سایت