ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
اصلاح رژیم غذایی یکی از شیوه هایی است که به وسیله آن می توان به درمان نقرس کمک کرد. تحقیقات اخیر نشان داده که ارتباط بسیار روشنی بین رژیم غذایی و نقرس وجود دارد. غذاهایی که محتوی ترکیبات purine هستند، میزان اسیداوریک را در بدن افزایش می دهند. عدم مصرف موادی که موجب تولید اسیداوریک در بدن می شود، موجب کنترل سطح اسیداوریک شده، احتمال ابتلا به نقرس را کاهش می دهد.
غذاهای سرشار از پروتئین ؛ دنبلان گاو و گوسفند، ماهی کولی، ماهی قزل آلا، ساردین، جوجه، نخود و لوبیای خشک، شاه ماهی، حلزون، گوشت قرمز و بوقلمون از جمله مواد غذایی هستند که حاوی مقدار زیادی purine هستند. نوشیدنی هایی مثل الکل، آبجو، شکرهای تصفیه شده حاوی ساکارز و فرکتوز و مخمر آبجو نیز باعث افزایش اسیداوریک در بدن می شود.
براساس مطالعاتی که در سال ۱۹۵۰ بر روی ۱۲ نفر مبتلا به نقرس انجام شده مصرف یک و نیم پوند گیلاس یا آب گیلاس از بروز حملات نقرسی جلوگیری می کند، مصرف گیلاس های سیاه، گیلاس های زرد و شیرین و گیلاس های قرمزترش نیز تاثیرات بسیار مثبتی را بر این بیماری دارند. این میوه علاوه بر تسکین درد موجب کاهش تورم و التهابات شایع در این بیماری نیز می شود.
علاوه بر گیلاس، مصرف میوه هایی مانند؛ توت فرنگی، زغال اخته، و دیگر دانه های سرخابی نیز تاثیرات خوبی در درمان نقرس دارند. همواره به یاد داشته باشید که افراد چاق یا کسانی که دچار فشارخون هستند بیشتر در معرض ابتلا به نقرس قرار دارند. بنابراین به افراد چاق توصیه می شود وزن خود را کم کنند، البته این کار را باید به آرامی انجام گیرد زیرا کاهش وزن و کاهش کالری بدن در کوتاه مدت، افزایش مقطعی اسیداوریک را به همراه دارد.
غذاهای سنگین، انواع سرخ کردنی ها و غذاهای چرب، گوشت قرمز و عصاره آن، جگر، قلوه، دل و دنبلان، قهوه، شکرهای تصفیه شده، فرآورده های آرد سفید، الکل، صدف، حلزون، ماهی کولی، قزل الا، ساردین، لوبیای خشک و نخود، ادویه ها
ارتباط بین فعالیت فیزیکی و کاهش بیماریها
ورزش های ضد استرس برای بهتر شدن وضعیت روانی و احساسی افراد
ورزش های مخصوص افراد مبتلا به بیماران قلبی و دیابت