ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
طرز تهیه مرجو خورش (خورش عدس)
| |||
● |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
مواد لازم: ▪ عدس: ۲ لیوان؛▪ سیب زمینی: ۲ عدد؛ ▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری؛ ▪ آلوچۀ خشک ترش: ۱ لیوان؛ ▪ ادویه تند (کاری): ۱ قاشق مرباخوری؛ ▪ پیاز: ۲ عدد؛ ▪روغن: ۱ قاشق غذاخوری؛ ▪ نمک و فلفل: به میزان لازم. ● طرز تهیه: عدس را همراه با پیاز خرد شده خام می پزیم. رب گوجه فرنگی، سیب زمینی خلال شده، ادویه، نمک، فلفل و آلوچۀ ترش را اضافه می کنیم و همراه با روغن می پزیم تا خورش جا بیفتد. سپس آن را در ظرف می کشیم و با پلو یا نان سرو می کنیم. ▪ نکته: این غذا بیشتر در شهر طالقان تهیه می شود. |
مطالب پیشنهادی
راهکارهای اجرایی جهت اصلاح الگوی مصرف در بیمارستانها
راهکارهای قانونی و فرهنگی در مدیریت مصرف انرژی در سازمانها و مراکز پزشکی
مدیریت انرژی در مراکز بیمارستانی
مشکلات نظام سلامت در کشور ایران
مصرف کالاهای خارجی و قاچاق و تاثیر آن بر اشتغال و تولید
نحوه ارائه خدمات بهداشتی درمانی در برخی کشورهای دنیا
نقش سازمانهای بیمه گر اجتماعی و خصوصی در اقتصاد سلامت
وظایف دولت در بهبود شاخصهای سلامتی و نابرابری های اجتماعی