مواد لازم
مرغ ۴ تکه
بادمجان ۶ عدد
دانه انار ۲ پیمانه
آب انار ۴ پیمانه
پیاز متوسط ۲ عددخورش انار و بادمجان
نمک و فلفل و ادویه خورشی و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز رو پوست بکنید و خرد کنید و به همراه تکه های مرغ خوب تفت بدید. بعد از اینکه پیازها و مرغ ها خوب سرخ شدند, نمک و فلفل و ادویه خورشی اضافه کنید و آب انار رو روی مرغ ها بریزید و اجازه بدید تا با حرارت کم مرغ بپزه!
بادمجانها رو پوست بگیرید و نمک بپاشید و بعد از ۳۰ دقیقه بشویید و خشک کنید و سرخ کنید. ۲۰ دقیقه آخر پخت خورش, بادمجانها و دانه های انار رو اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته و بعد با برنج سرو کنید.
نکات
- این غذا یکی از غذاهای انتخابی تهرانی ها برای شب یلدا است!
- اگر آب انار در دسترس نداشتید, میتونید ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری رب انار رو در آب حل کنید و به خورش اضافه کنید.
- اگر دانه های انار خیلی ترش بود, میتونید برای شیرین تر شدن خورش, به اون کمی شکر اضافه کنید.
- برای زیباتر شدن و مجلسی تر شدن این خورش میتونید اونو با جوجه درسته, بپزید!
- انارهایی که برای این خورش استفاده میکنید, بهتره که هسته نرم داشته باشند!
- این میزان برای ۴ نفر کافیه!
مطالب پیشنهادی
راهکارهای اجرایی جهت اصلاح الگوی مصرف در بیمارستانها
راهکارهای قانونی و فرهنگی در مدیریت مصرف انرژی در سازمانها و مراکز پزشکی
مدیریت انرژی در مراکز بیمارستانی
مشکلات نظام سلامت در کشور ایران
مصرف کالاهای خارجی و قاچاق و تاثیر آن بر اشتغال و تولید
نحوه ارائه خدمات بهداشتی درمانی در برخی کشورهای دنیا
نقش سازمانهای بیمه گر اجتماعی و خصوصی در اقتصاد سلامت
وظایف دولت در بهبود شاخصهای سلامتی و نابرابری های اجتماعی
پیامد های هدفمند کردن یارانه ها در حوزه سلامت