مواد لازم
مرغ پخته شده ۴ تکه
آلو بخارا ۱۰۰ گرم
آلو سیاه ۱۰۰ گرم
برگه زردآلو ۱۰۰ گرم
مغز گردو نگینی ۵۰ گرم
کشمش پلویی ۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
زعفران و نمک و فلفل و ادویه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
آلوها رو جداگانه برای چند دقیقه خیس کنید و بعد بشویید.
پیاز ها رو خلالی کنید تفت بدید. وقتی پیازها سرخ شدند, آلوها رو اضافه کند و تفت بدید. بعد کمی نمک و فلفل و زعفران و ادویه اضافه کنید و روی آلوها کمی آب بریزید و اجازه بدید تا آلوها با حرارت ملایم بپزند.
مرغ رو ریش ریش کنید. کشمش و گردو رو کمی تفت بدید.
وقتی آلوها پخت, مرغ رو اضافه کنید و اجازه بدید تا چند جوش بخوره و بعد خورش بکشید و روی اون کشمش و گردو بریزید و با برنج سرو کنید.
نکات
- این غذا یکی از غذاهای محلی شهرستان رودسر در استان گیلان هست.
- میتونید فقط از سینه مرغ پخته استفاده کنید.
- میتونید مرغ رو با آلوها مخلوط نکنید و روی خورش رو با مرغ تزیین کنید.
- در دستور اصلی این خورش رب وجود نداره, ولی اگر دوست دارید میتونید ۱ قاشق غذاخوری اضافه کنید.
- این میزان برای ۴ نفر کافیه!
مطالب پیشنهادی
راهکارهای اجرایی جهت اصلاح الگوی مصرف در بیمارستانها
راهکارهای قانونی و فرهنگی در مدیریت مصرف انرژی در سازمانها و مراکز پزشکی
مدیریت انرژی در مراکز بیمارستانی
مشکلات نظام سلامت در کشور ایران
مصرف کالاهای خارجی و قاچاق و تاثیر آن بر اشتغال و تولید
نحوه ارائه خدمات بهداشتی درمانی در برخی کشورهای دنیا
نقش سازمانهای بیمه گر اجتماعی و خصوصی در اقتصاد سلامت
وظایف دولت در بهبود شاخصهای سلامتی و نابرابری های اجتماعی
پیامد های هدفمند کردن یارانه ها در حوزه سلامت