مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۵ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
پیازها رو خلالی باریک کنید و در یک قابلمه یا ماهیتابه مناسب بریزید. بدون روغن شروع کنید به تفت دادن پیازها, تا آب اونا کامل کشیده بشه.
وقتی آب پیازها کشیده شد, روغن اضافه کنید و اجازه بدید تا پیازها سرخ بشن.
وقتی پیازها خوب تفت خوردند, گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید. اواسط سرخ شدن گوشت, زعفران رو اضافه کنید تا عطر زعفران به خورد گوشت بره!
وقتی گوشت خوب تفت خورد, رب رو اضافه کنید, هم بزنید تا رب هم تفت داده بشه.
در مرحله آخر هم, نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اضافه کنید و روی خورش کمی آب بریزید و درب ظرف رو ببندید تا خورش جا بیفته و بعد با برنج سرو کنید.
نکات
- ادویه میتونه به دلخواه شما تغییر کنه! من کمی ادویه خورشی, کاری و خیلی کم دارچین زدم!
- خلال پیاز رو باریک کنید تا توی خورش بدمنظره نشه!
- میتونید میزان پیاز رو کمتر کنید ولی فراموش نکنید که این خورش, خورش پیاز هست!
- اگر طعم شیرینی پیاز رو دوست ندارید, میتونید کمی فلفل و پودر لیمو عمانی هم اضافه کنید.
مطالب پیشنهادی
راهکارهای اجرایی جهت اصلاح الگوی مصرف در بیمارستانها
راهکارهای قانونی و فرهنگی در مدیریت مصرف انرژی در سازمانها و مراکز پزشکی
مدیریت انرژی در مراکز بیمارستانی
مشکلات نظام سلامت در کشور ایران
مصرف کالاهای خارجی و قاچاق و تاثیر آن بر اشتغال و تولید
نحوه ارائه خدمات بهداشتی درمانی در برخی کشورهای دنیا
نقش سازمانهای بیمه گر اجتماعی و خصوصی در اقتصاد سلامت
وظایف دولت در بهبود شاخصهای سلامتی و نابرابری های اجتماعی
پیامد های هدفمند کردن یارانه ها در حوزه سلامت
چالش اصلی تامین مالی در نظام سلامت