ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
مواد لازم:
گوشت خورشتی گوساله یا گوسفندی (من گوساله رو ترجیح میدم)......................... ۴۰۰ گرم
لوبیا قرمز ..................................... نصف پیمانه (به ازای هر نفر ۱ قاشق غذاخوری)
پیاز متوسط .................................. ۲ عدد
سبزی قرمه (تره - جعفری - شنبلیله - گشنیز).................................. ۴۰۰ گرم
لیمو عمانی .................................. ۶ عدد
نمک و فلفل و رزدچوبه و زعفران به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
اول از همه یه قابلمه رو توش آب بریزین و گوشتها رو بگذارین بپزه
پیازها رو خرد کنین
تو روغن تفت بدین
و به گوشت اضافه کنین
بهدش لوبیا ها رو بشورین و بگذارین همراه با گوشت و پیاز بپزه تو این مرحله اگه زیر اجاق زیاد بود هم اشکالی نداره وقتی که گوشت پخت
سبزی قرمه رو که قبلا پاک کردین و شستین و بعدش هم خرد شده و سرخ شده رو بهش اضافه کنین
روی اجاق کفگیرک بگذارین و بذلریت تا میتونه روی حرات کم قلقل کنه تا جا بیوفته. رمز موفقیت در قرمه سبزی همینه. یعنی باید وقت داشته باشین و بگذارین ساعتها روی اجاق بپزه.
بعدش لیمو عمانی ها رو بشورین و با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنین و به خورشت اضافه کنین بعدش نمک و فلفل و زردچوبه رو همراه با کمی زعفرون اضافه کنین و بگذارین باز هم روی اجاق تا اومدن مهمونها قل قل کنه ... میگن اگه قرمه سبزی زیاد رو اجاق بمونه دیگه سبزیش خاصیتشو از دست میده .. اما خب اینطوری خوشمزه تره ... قضاوت با خودتون
این هم قرمه سبزی ما
گردآوری : پایگاه اینترنتی تکناز
مطالب پیشنهادی
بررسی مشکلات برنامه پزشک خانواده
بیمه سلامت و نقش بیمه های مکمل بر آن
تاثیر بیمه های مکمل بر قشرهای آسیب پذیر
توزیع عادلانه خدمات بهداشتی در ﺳﻴـﺴﺘﻢ ﻧﻈـﺎم ﺳـﻼﻣﺖ ﻛﺸﻮر