ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم
خمیرپیتزا 140 گرم
گوجهفرنگی رسیده یک عدد
قارچ 70 گرم
پنیرپیتزا 80 گرم
سینهمرغ خرد شده 110 گرم
سیر یک حبه
ترخون و روغنزیتون به میزان لازم
پیتزا آلاپوکو
طرز تهیه
ابتدا گوجهفرنگی را رنده کرده و آن را داخل تابه تفت میدهیم. پس از آن خمیرپیتزا را پهن کرده و گوجهفرنگی تفت داده شده را روی آن میمالیم. در مرحله بعد قارچ را که از قبل آبپز کردهایم خرد کرده و روی خمیرپیتزا میریزیم و پنیرپیتزا را روی آن پخش میکنیم.
سپس سینهمرغ را به همراه یک حبه سیر که آن را خرد کردهایم داخل تابهای جداگانه با روغنزیتون تفت میدهیم و آن را روی ترخونی که بر روی یک سینی ریختهایم غلتانده و داخل فر با حرارت 012 درجه قرار میدهیم. پس از 15 دقیقه پیتزا آماده است.