ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم
خمیر آماده یک عدد
روغن مایع جهت سرخکردن یک تا دو قاشق غذاخوری
قارچ ورقهشده و فیله مرغ از هر کدام 300 گرم
فلفل دلمهای رنگیخردشده سه عدد
سس گوجهفرنگی سه قاشق غذاخوری
پنیر فیلافیلا 500 گرم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
پیتزا قـــارچ و مرغ
طرز تهیه
فیلههای خردشده را در روغن کمی تفت دهید و به آن نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید. خمیر را روی سینی فر قرار داده و روی آن سس گوجهفرنگی بمالید. مقداری پنیر روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب مرغ، فلفل دلمهای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد بپزید تا کف نان طلایی، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود.