ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
خمیر پیتزا یک عدد
پودر آویشن، جوز هندی، فلفل سیاه و نمک مقداری
پودر سیر یک چهارم قاشق سوپخوری
سُس مایونز 2 قاشق سوپخوری
سُس گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
سُس خردل یک دوم قاشق سوپخوری
پودر پنیر پارمیسان 1 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا 200 گرم
میگوی آبپز 8 تا 10 عدد
فیله ماهی شیر سرخ شده 60 گرم
فلفل دلمهای خرد کرده 1 عدد
پیاز خرد کرده 1 عدد
زیتون سبز و سیاه 6 عدد
* پودر آویشن، جوزهندی، فلفل و نمک را در سُس مایونز بریزید. کمی پودر سیر اضافه نمایید. آن گاه سس گوجه فرنگی و سس خردل را با مواد مخلوط کنید.
* سپس 2 قاشق سوپخوری از این مواد روی خمیر پیتزا بمالید و روی آن پنیر پارمیسان بپاشید.
* سپس دو سوم از پنیر پیتزا را بریزید.
* میگوها را با نمک، فلفل و پودر سیر طعم دار نمایید و روی پنیر قرار دهید.
* حالا ماهی شیر را به ضخامت نیم سانتی متر ببرید و روی خمیر بچینید. فلفل دلمهای و پیاز را نیز بچینید.
* در آخر روی همه مواد پودر سیر بپاشید و بعد باقیماندهی پنیر را روی پیتزا بریزید.
* زیتونها را بچینید و پیتزا را در فر گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
منبع: مجلهی آشپزباشی – شمارهی 49