ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم
برای 4 تا 6 نفر :
کدو سبز 3 عدد بزرگ
پیاز درشت خرد شده 1 عدد
سیر رنده شده 3 حبه
تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 قاشق غذاخوری
پنیر سفید رنده شده 225 گرم
جعفری، نعنا، و شوید خرد شده 4 تا 5 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن به اندازه لازم
طرز تهیه :
1.
کدوها را با پوست رنده می کنیم . کمی روی آنها نمک می پاشیم و می گذاریم بماند تا آب اضافی آن خارج شود( با دست فشار می دهیم ). روغن مایع مخصوص سرخ کردنی را در ماهی تابه ریخته و سیر، پیاز و کدو را تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.
در کاسه ای
تخم مرغ ها را هم زده و به آن آرد اضافه می کنیم. سپس پنیر، سبزیجات خرد شده، فلفل قرمز ، نمک و فلفل سیاه را به آن می افزاییم . پس از آن کدو، پیاز و سیر تفت داده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
2- روغن را در ماهی تابه می ریزیم و سپس با قاشق از مواد
کوکو برداشته و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند. سپس کوکوی آماده شده را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.
بررسی اثرات کافئین بر بدن
عوارض شیرین کنندههای بدون کالری
فست فود زیر ذره بین کارشناسان حوزه سلامت
ویژگی های ظروف آشپزی و اثر آن در پخت غذا