ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
همیشه باقالی پلو رو با گوشت ساده (نمک و فلفل و پیاز و دارچین و کمی زرچوبه) درست می کنم...این بار با رب درست کردم که بازم عالی بود
مواد لازم:
برنج: 2 پ
باقالی از 2 پوست درآورده و قاچ شده: تقریبا 2 پ (کم و زیادیش به اختیار و ذایقه تون)
شوید خشک: 5، 6 قاشق پر
گوشت: به میزان لازم (من بسته هام 6 تاییه)
پیاز: 2 تا
سیر: 3 حبه
چوب دارچین: 1 تراشه
رب گوجه: 1 ق
نمک، فلفل، زعفران
طرز پخت:
گوشت رو با آب و 1 پیاز و چوب دارچین گذاشتم تا آروم بپزه ...اول با در باز .. وقتی کف کرد کفش رو جدا کردم و بعد درش رو گذاشتم...نیم پز که شد نمک و فلفل زدم و با حرارت ملایم گذاشتم تا جایی که خوب بپزه و نصف استکان آب داشته باشه
برنج و باقالی های شسته رو با آب و نمک توی دیگ جادار ریختم و گذاشتم روی حرارت..اگه می دونین باقالی تون دیر پزه جدا بپزینش
بعد از آبکش کردن و آب ولرم روشون ریختن، شوید رو ریختم و خوب مخلوط کردم..(من شوید تازه نداشتم و از شوید خشک استفاده کردم)
آب گوشت رو صاف کردم
کف دیگ رو کمی روغن و کمی آب گوشت ریختم و برنج رو روش ریختم و گذاشتم روی حرارت تا بخار کنه.
بعد از بخار کردن، بقیه آب گوشت رو با کمی زعفرون و روغن(من روغن نمیدم روی برنج) مخلوط کردم و روی برنج دادم (همه خوشمزگی باقالی پلو به اینه که آب گوشت روی برنج بدین) و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه
اون یکی پیاز رو خلال کردم و با روغن زیتون تفت دادم و نرم و طلایی که شد یه دونه سیر خرد شده رو هم ریختم و با زرچوبه و رب تفت دادم...گوشتهای پخته رو هم بهش اضافه کردم و یه چرخی دادم
یعد هم باقالی پلو رو با این گوشت خوشمزه سرو کردم و با ماست و سالاد شیرازی شد ناهار روز جمعه ما
جای همگی خالی خوشمزه بود...اینم تجربه ای بود بسیار لذیذ و خوشمزه