ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
سینه مرغ
1عدد
سویاسس
3ق س
عسل
1ق چ
ادویه کاری
1ق م
زنجبیل
1ق م
سیر رنده شده
1 ق م
چیپس خرد شده
2 پ
تخم مرغ
3عدد
روغن برای سرخ کردن
به مقدار لازم
سیخ چوبی
10 عدد
طرز تهیه
سینه مرغ را به قطعات 3در4سانتی خردکرده، با سویاسس،عسل،ادویه کاری،زنجبیل و سیر رنده شده به مدت 3 ساعت مزه دار می کنیم.در یک ظرف چیپس خرد شده را می ریزیم.ودر ظرفی دیگری تخم مرغ ها را شکسته با چنگال باز می کنیم.مرغ ها را بعد از مزه دارشدن به سیخ چوبی زده.ابتدا درتخم مرغ ها، بعد درچیپس غلطانده.با حرارت ملایم سرخ می کنیم.